Claustre pedagògic IES Sa Colomina d'Eivissa

Bon dia,

Des de l'IES Sa Colomina, volem compartir com es va desenvolupar l'experiència del nostre primer claustre pedagògic.

A cada aula, un membre de l’equip impulsor coordinava el grup per treballar una part de l'esborrany del nou PEC amb diferents dinàmiques de les treballades a les sessions de xarxa.

10534639061?profile=RESIZE_710x

 

ENLLAÇ SITES

 

Aprenentatges adquirits:

  • El principal aprenentatge adquirit ha estat l'experiència de la realització del primer claustre pedagògic del centre, ja que des dels seus inicis mai s’havia fet un claustre únicament amb la finalitat de la reflexió pedagògica.

  • Amb les conclusions de la part treballada a cada aula, hem obtingut un esborrany del PEC que recull la visió de grup del claustre. A més a més, com que cada apartat s’ha treballat a dues aules, pensam que hem aconseguit un document consensuat per tot el claustre.

  • Els membres de l’equip impulsor hem pogut posar en pràctica les diferents dinàmiques treballades en la xarxa i per tant, fer la transferència als companys de claustre. Algunes d’aquestes dinàmiques eren novedoses per alguns companys.

  • Consolidació de l’equip impulsor, ja que cada membre ha hagut de coordinar un grup de companys. A més a més, s’ha treballat en grup coordinant la preparació del claustre.

  • Importància de tenir moments de reflexions amb els companys per compartir coneixements.

Has de ser membre de Xarxa del Programa de Millora i Transformació per afegir comentaris!

Join Xarxa del Programa de Millora i Transformació

Enviar-me un correu electrònic quan em contestin –